Anarchistická federace

Fénix nevstal z popela

Iniciativa Antifénix vydala brožuru s podtitulem „7 mýtů o policejní operaci Fénix aneb proč jsou podpora vězněných a šíření informací důležité“.

obálka

Nová brožura shrnující policejní represe – operaci Fénix včetně případu Igora Š. Pamflet se zaměřuje na vyvrácení mýtů, které byly a jsou šířeny v českých médiích a některé mezi lidmi z antiautoritářských kruhů. Také popisuje situaci vězněných anarchistů a vysvětluje důležitost jejich podpory, vyjádření solidarity a šíření našich informací jako zásadní bod pro budoucnost nejen anarchistického hnutí. Na závěr nastiňuje možnosti, jak podpořit uvězněné aktivisty a jak bojovat proti represím.

Brožura je zakončená přeloženým výňatkem z eseje „Bounty Hunters & Child Predators“, která popisuje nové taktiky policejní infiltrace a následného zatýkání, represí, diskreditace a v neposlední řadě uvádí, jak se takové pasti vyhnout a jak být ve střehu, aby do ní nespadl nikdo z našeho okolí, protože na to doplatíme všichni.

Operace Fénix není pouze o několika údajných teroristech, jedná se o budoucnost celého antiautoritářského hnutí, subverze a protestu jako takového.“

Brožura Fénix nevstal z popela ke stažení ZDE


Verze pro tisk 6.8.2015 antifénix

V nejbližších dnech:

IFA/IAF - Internacionála anarchistických federací
Web Nakladatelstvi Anarchistické federace

Píšou jinde

Odkazy

Punx against Putin

28. 5. 2024, Praha

Benefice pro Solidarity Collectives …(více)