Anarchistická federace

Anarchistický knižní festival 2015

Praha, 9. května 2015

Anarchistický knižní festival letos proběhne v sobotu 9. května od 11:00 do 20:00 v autonomním sociálním centru Klinika na pražském Žižkově. Již tradičně se na něm představí vydavatelé a distributoři anarchistické literatury nejen z Česka a Slovenska, ale i ze zahraničí.

Festival není jen prodejní prezentací knih a literatury. Je především místem setkávání, kde můžete tváří v tvář potkat nejen malé vydavatele a autory, ale i nejrůznější organizace, kolektivy a uskupení z širšího okruhu antiautoritářského hnutí. Místem, kde se lze seznámit s lidmi z masa a kostí a poznat tak organizace a kolektivy jinak, než z prohlášení na webových stránkách, místem, kde lze navázat nové vztahy a přátelství, místem, kde lze domlouvat nové projekty a spolupráci.

Vedle prezentačních stánků jsou pevnou součástí bookfairu i přednášky a workshopy. Jejich program se teprve tvoří, proto, pokud chcete přispět přednáškou, workshopem či čímkoliv dalším, napište na e-mail anarchistbookfaircz[a]riseup.net.

Pozn.: Anarchistický knižní festival bude letos součástí širší akce, pořádané ve spolupráci s dalšímu subjekty antiautoritářského hnutí. V pátek 8. května mu na stejném místě bude předcházet konference Institutu kritických studií věnovaná problematice Letů u Písku; součástí celé akce bude i koncert.

Více informací na http://anarchistbookfair.cz

 


Verze pro tisk 5.4.2015 AF

V nejbližších dnech:

IFA/IAF - Internacionála anarchistických federací
Web Nakladatelstvi Anarchistické federace

Píšou jinde

Odkazy

11. Anarchistický festival knihy

25. - 26. 5. 2024, Praha

publikace / přednášky / workshopy / debaty …(více)