Anarchistická federace

Poděkování návštěvníkům Anarchistického festivalu knihy

Nakladatelství ČSAF by chtělo poděkovat všem, kteří se nějakým způsobem podíleli na Anarchistickém festivalu knihy, který se konal v sobotu 20. dubna na pražském Žižkově.

Organizátorům za uspořádání celé akce a za pozvání. Ostatním „vystavovatelům“ a přednášejícím za nabídnuté materiály a zprostředkované myšlenky a inspirace. Kolektivu infocentra Salé za dobré jídlo. A také všem návštěvníkům, kteří se zajímají o to, co se děje na poli anarchistické publicistiky.

Naše nakladatelství se vedle samotného stánku představilo také prezentací, která otevřela přednáškový blok v klubu Final. Díky posluchačům za pozornost a těm zvídavějším i za položené otázky. Vedle toho jsme pro návštěvníky připravili menší venkovní instalaci vývoje nástěnných novin A3 a autorské čtení z básnické sbírky Pokání.

I když by se bezesporu našlo několik výhrad, celkově byl Anarchistický festival knihy příjemnou a pro anarchistické hnutí přínosnou událostí. Reportáž z festivalu přineseme v dalším čísle anarchistické revue Existence.

Nakladatelství ČSAF

bookfair
Verze pro tisk 23.4.2013 Nakladatelství ČSAF

V nejbližších dnech:

IFA/IAF - Internacionála anarchistických federací
Web Nakladatelstvi Anarchistické federace

Píšou jinde

Odkazy