Anarchistická federace

Vyšlo nové číslo časopisu Bloody Mary

Nová BM je venku!

Tak se zase měsíc s měsícem sešel v rok a nová Krvavá Mařka je tu! Měly jsme zase ty nejlepší úmysly naservírovat se vám už v zimě, ale tahle zima (stejně jako ty předchozí) byla tuhá a pochmurná. Ale nemyslete, že jsme se flákaly - zrodila se totiž, bylo to pravděpodobně někde mezi Prahou a Litoměřicema, myšlenka uspořádat Gender Fuck Fest, takovej LadyFest v krvavym a pekelně podvratnym hávu. Bude se konat v říjnu, takže času dost, všechno se včas dovíte.
Říkaly jsme si, že po Lásce v kapitalismu bysme měly přijít s nějakou oddechovkou, a z nedostatku jiných nápadů jsme zvolily oddechovou zábavu. Úskalí tohoto tématu je, že by tohle číslo mělo být výjimečně vtipné. Zblblostí z alergií nebo návykem na světlo počítačové obrazovky jsme ze sebe ale nepochopitelně vyplodily víc poučení než nesdělné demence, takže pokud se vám tohle číslo nebude zdát na zábavu příliš zábavné, chyba není na vašem přijímači.

Obsah: zábava osvěžující i ubíjející ducha, feministické umění a politické umění na mnoho způsobů, muži a feminismus, třetí pohlaví, několik nevím a nečekané množství komixů.

V nejbližších dnech:

IFA/IAF - Internacionála anarchistických federací
Web Nakladatelstvi Anarchistické federace

Píšou jinde

Odkazy

11. Anarchistický festival knihy

25. - 26. 5. 2024, Praha

publikace / přednášky / workshopy / debaty …(více)