Anarchistická federace

Novinka v ABC distru: Benefiční CD "Prisoner of War"

V prosinci 2010 jsme zprostředkovaně informovali o tříletém trestu odnětí svobody pro Jasona Mullana, kytaristu britské anarchopunkové kapely Active Slaughter, http://www.activeslaughter.co.uk/ který byl odsouzen za účast na aktivitách proti laboratoři Huntingdon Life Science, kde se provádějí pokusy na zvířatech.

Na pomoc Jasonovi nyní vyšla benefiční kompilace s názvem Prisoner Of War, na které se objevily kapely jako Oi Polloi, Anthrax, Burnt Cross, Doom, Armed Response Unit, Left For Dead, The Plague Mass, Extinction Of Mankind, Active Minds a řada dalších.

Několik benefičních CD Prisoner Of War jsme objednali do našeho distra ABC. CD si můžete objednat již nyní na e-mailu distro@csaf.cz. Cena této kompilace je 100 Kč.

obal CD

Z textu na bookletu CD:

Jeho „zločinem" bylo, že se domníval, že je možné žít svůj život v sounáležitosti, soucítění, rovnosti a respektu s každým, ať už jde o lidi, zvířata nebo planetu, na níž žijeme. To je samozřejmě v rozporu s tím, jak západní kapitalistická společnost pojímá, jak bychom měli žít - v nedůvěře, nerovnosti, nadměrném konzumu a sobecké touze mít víc, víc a víc, a to bez ohledu na následky. Jason byl zkrátka uvězněn za to, že se postavil konvenční společnosti. (…) Toto CD bylo vydáno, nejen aby se získaly nějaké prostředky na podporu Jasona, ale také jako uznání a ocenění oběti, kterou byl Jason připraven přinést, když se rozhodl jednat na základě svých postojů.

(Více ZDE a ZDE)

V nejbližších dnech:

IFA/IAF - Internacionála anarchistických federací
Web Nakladatelstvi Anarchistické federace

Píšou jinde

Odkazy

Punx against Putin

28. 5. 2024, Praha

Benefice pro Solidarity Collectives …(více)