Anarchistická federace

Nabídka ABC distra

Přehled několika věcí, o které si můžete napsat na distribuci Anarchistického černého kříže při ČSAF. (Aktualizováno)

Po nějaké době bychom vás opět rádi upozornili na materiály, které jsou k dispozici v distribuci Anarchistického černého kříže při ČSAF. Vedle tiskovin z dílny Československé anarchistické federace, jako je například anarchistická revue Existence, jejíž nejnovější číslo vyšlo začátkem ledna, zde najdete také množství dalších publikací, ale také videa, hudbu, tématická trička, nášivky či placky.

Veškerý případný výtěžek z prodeje těchto věcí plyne na konto Anarchistického černého kříže, který se zabývá pomocí stíhaným a vězněním aktivistům a aktivistkám a solidárními akcemi podporujícími takto stíhané v zahraničí. Výtěžek z některých materiálů bývá určen na podporu konkrétních kauz.

Aktuálně si vám ABC distro dovoluje nabídnout:

trikoTričko: Solidaritu s B6

Zbylo posledních pár kusů triček vyrobených na podporu stíhaných srbských anarchistů, jejichž kauza je známá pod označením Bělehradská šestka (B6). Více informací o případu ZDE a ZDE.

Trička nyní nabízíme za cenu nákladů, tj. 140 Kč.

K dispozici jsou:
2 ks – dámské vel. S - černé
1 ks – dámské vel. L - bílé
1 ks – pánské vel. S – bílé
1 ks – pánské vel. M – bílé
1 ks – pánské vel. L – bílé
1 ks – pánské vel. XL – černé

CDCD: Youngang - Canzoni Ribelli

Do ABC distra nově přibylo CD „Canzoni Ribelli“ od italské anarchistické kapely Youngang, která hraje melodický street punk/oi.

CD obsahuje 7 písní + dalších 6 přídavků v podobě tradičních anarchistických revolučních písní, booklet s texty a obrázky, dále bonusy a info v CD-ROM verzi. Vyšlo v roce 2004 v kooperaci 14 labelů z celé Evropy.

Výtěžek z prodeje plyne na Anarchistický černý kříž při ČSAF.
Cena je 85 Kč.

Hudební ukázka ZDE.

komixKomix: Likwidator

Pro velký úspěch a kvůli vyprodání původního nákladu byl zajištěn dotisk prvního komixového sešitu Nakladatelství Československé anarchistické federace. Podstatnou část sešitu tvoří překlad jednoho z dílů komixu LIKVIDÁTOR polského scénáristy a kreslíře Ryzsarda Dabrowskiho. Hlavní hrdina série, ekoterorista Likvidátor, se v této epizodě ocitá díky posunu v čase na Ukrajině roku 1920, kde se ihned zapojuje po boku Nestora Machna do boje anarchistů proti bílým i rudým – zde hlavně proti těm bolševikům.

Cena 40 Kč.

Více ZDE.

DVDDVD: Španělská revoluce 1936

DVD obsahující dokumentární snímek History of Spanish Anarchism (anglicky), dobový dokument Spagna 1936 (španělsky), film Libertarias (anglicky s českými titulky) a dobové fotografie a plakáty.
K DVD jsou přiloženy nášivka a placka ABC a také informační leták o fungování a činnosti ABC.

Cena 100 Kč.

Více ZDE.

LPLP: Disbeatless / March of the hordes

Za přispění ABC vyšel LP split kapel Disbeatless (hc-crust punk) a March of the hordes (thrash-death-black metal). Deska obsahuje knížečku s texty songů a fotografiemi kapel, seznam přispívajících labelů a jako bonus benefiční nášivku a placku. Část výdělku z této desky je benefiční na stíhané anarchisty/ky a putuje do fondu Anarchistického černého kříže.

Cena 200 Kč.

Více ZDE.

V nabídce jsou i další věci, včetně videí, placek, nášivek a triček. Přes ABC distro je možno sehnat také anarchistickou revue Existence, kterou vydává jako čtvrtletník Československá anarchistická federace.

Výše zmíněné věci lze sehnat na kontaktním e-mailu distro[a]csaf[.]cz nebo prostřednictvím internetového obchodu xBASTAx.

AKTUALIZACE:

LP: Prague and Disorderly

Za přispění několika vydavatelů, včetně ABC labelu, vyjde 4. února kompilační LP s názvem „Prague and Disorderly“. Na této desce naleznete kapely Angry Brigade, Gomora, Cripplekorpse, Scheiss bohmen, Demarche, Ginnungagap a Sanitar.

LP

Můžete objednávat již nyní.
Cena 200 Kč.

LPLP: Your Fucking Nightmare

Za přispění ABC labelu vyšlo v roce 2010 LP hard core kapely Your Fucking Nightmare.

Deska je k sehnání jak přímo u kapely, tak přes ABC distro.

Cena 200 Kč.

EP: Roxor - Požierač duší

ABC-label se též spolupodílel na vydáni EP desky slovenské d-beat/punk kapely ROXOR, která nese název „Požierač duší“. EP je vyvedena na červeném vinylu.

Objednávat můžeš přímo u kapely moor[a]zoznam[.]sk nebo přes ABC distro.

EPCena 90 Kč.

Chystá se:

V roce 2011 vyjdou u Phobia Records www.phobiarecords.net v koprodukci s ABC labelem následující tituly:

- split LP kapel Fear of Extinction a Mardröm
- split EP kapel Jonestown a Fear of Extinction

ABC-ČSAF
Verze pro tisk 27.1.2011 ABC-ČSAF

Píšou jinde

Odkazy