Anarchistická federace

Lepíš, lepím, lepíme

Místní skupina ČSAF Plzeň vytiskla novou sérii propagačních samolepek. Uvedené náměty jsou určeny k dalšímu využití či jako inspirace pro vaše vlastní nápady při zkrášlování okolí.

Plzeňská skupina ČSAF vydala novou sérii samolepek formátu 105 x 74 mm. Ty jsou tématicky zaměřené proti totalitním ideologiím, plánovaným základnám, kamerovým systémům a válce. V neposlední řadě mezi nimi najdete i jednu propagující streetart, tedy nekomerční umělecké aktivity, s nimiž se můžete setkat na různých místech mimo oficiální galerie. Jsou tak projevem svobodného uměleckého vyjádření, jež nehledí na peníze, uznání ani trvalou hodnotu.
Natištěno bylo 1600 kusů, které jsou distribuovány na požádání dalším lokálním skupinám ČSAF k výlepu a rozdávání. Máte-li možnost tisku, nebudeme se bránit, když uvedené náměty použijete. Budete-li mít tedy zájem, napište na csaf.plzen@gawab.com a my vám rádi zašleme obrázky v lepším rozlišení.
Nemusí však zůstat jen u kopírování cizích nápadů. Taková samolepka je dobrým způsobem, jak okolnímu sdělit své pocity, názory a poselství, nebo jen se touto formou umělecky vyjádřit. Kreativitě se meze nekladou. V takovém případě uvítáme, když nám vámi použité nebo jen navržené výtvory elektronicky zašlete. Sejde-li se jich určité množství, s radostí na našich stránkách připravíme jejich galerii.

samolepka1

samolepka2

samolepka3

samolepka4

samolepka5

samolepka6

samolepka7

samolepka8

V nejbližších dnech:

IFA/IAF - Internacionála anarchistických federací
Web Nakladatelstvi Anarchistické federace

Píšou jinde

Odkazy