Praha, 12. března 2014
Od 19:00
Infocentrum
Salé (Orebitská 14, Praha 3 – Žižkov)
Na minulé přednášce jsme obecně mluvili o základních principech levného veganského stravování. Tentokrát budeme konkrétnější. V úvodní části si představíme způsoby, jakými získávat potraviny levně nebo zdarma (dumpster-diving, městské sběračství, pirátské zahradničení, komunitní zahrady, potravinové družstvo atd.) a postupy, jak na jídle ušetřit bez kompromisů se zdravím (domácí výroba polotovarů, vaření ve velkém, zamražování atd.).
Ve druhé, workshopové části bude prostor na debatu a vzájemnou výměnu zkušeností a tipů s konkrétními postupy, levnými recepty, návody, místy kde získat potraviny atd. Budeme rádi, když ve druhé části přispějete svou troškou do debaty, ale není to podmínkou; můžete pochopitelně jen poslouchat a nechat inspirovat.
http://sale.s.cz/index.php?clanek=akce&akce=435
27.2.2014