Anarchistická federace

Benefit na podporu autonomních prostorů

Praha, 31. ledna 2014

Od 19h

Klubovna, Generála Píky 16, Dejvice

Praha je městem, ve kterém je většina míst pro setkávání klasickými komerčními prostory. Většina barů, klubů a hospod je pro jedny nudným zaměstnáním, zatímco pro druhé pouhou továrnou na zábavu a relaxací. Naštěstí i v Praze se pomalu objevují místa, která se tomuto stereotypu vymykají. Místa, která jsou sebeorganizovaná a tak se v nich více či méně stírá rozdíl mezi "zaměstnanci" a "zákazníky". Místa, která dávají lidem příležitost se realizovat i jinak než pouze utrácením peněz. Místa, která dávají příležitost pro kreativitu, zábavu a politiku nepodmíněnou tučným obnosem za pronájem. Ani tato místa však neexistují v mýdlové bublině a pro své fungování potřebují peníze. Proto jsme se rozhodli uspořádat benefiční koncert a výdělkem několik těchto míst podpořit. Ve vizuálně zajímavém a příjemném prostředí dejvické Klubovny to v pátek 31.1. roztočí tři známá jména hardcorové/punkové hudební scény.

Noisecoroví Hlinomaz si za krátkou dobu své existence vydobyli velké jméno a na našem koncertě si při jejich setu užijeme bitvu s kartonovými zbraněmi, tahle sranda není v Čechách na koncertech moc běžná, ale stojí za to. (motivační video zde: http://www.youtube.com/watch?v=txuv6dG9W3w) Zbraně si vyrobte předem ;) Kromě Hlinomaz zahrajou ještě pražští Kung-Fu Girlz (http://bandzone.cz/kungfugirlz) a Tabula Rasa z Děčína (http://bandzone.cz/parkovanitakevzadu) Obě kapely hrajou chytlavý punkrock, jde jim to opravdu od ruky a mají co říct. Po koncertě se rozjede afterparty v rukou dj's Überpunx a jak už název napovídá, bude to víc než punkový zážitek!

Těšit se můžete taky na veganské jídlo. Zároveň vás chceme poprosit, abyste na akci nebrali psy, buďte ohleduplní k nim i k ostatním lidem co přijdou. V sále bude platit zákaz focení, ale máme domluvenou vlastní fotografku, takže nějaké fotky taky budou.

Vstupné bude dobrovolné, s tím že doporučujeme zaplatit aspoň 120 kč.

facebooková událost https://www.facebook.com/events/1444956052387236/
událost na nyxu http://www.nyx.cz/?l=events;l2=2;id=23646;pr=0


letak

V nejbližších dnech:

IFA/IAF - Internacionála anarchistických federací
Web Nakladatelstvi Anarchistické federace

Píšou jinde

Odkazy

Punx against Putin

28. 5. 2024, Praha

Benefice pro Solidarity Collectives …(více)