Anarchistická federace

7. anarchistický knižní veletrh

Chorvatsko, 1. - 3. dubna 2011

Sedmý anarchistický knižní veletrh v Záhřebu (ASK Záhřeb) se bude konat 1. - 3. dubna 2011.

ASK Záhřeb je každoroční anarchistické setkání, které má za cíl vytvořit kontinuální a vyvíjející se projekt. Prvních šest veletrhů proběhlo dobře a my doufáme, že s každým následujícím ročníkem se nám podaří pozvat více a více účastníků, nakladatelů, skupin a projektů – zkrátka těch, kteří se zajímají o to, co veletrh může nabídnout.

Tento rok jsme se rozhodli rozeslat výzvu k uspořádání výstavy "Anarchismus v praxi", o níž se více dočtete ZDE. Jako každý rok, vše je otevřeno diskusi a nápadům, jakožto i textům, které považujete za inspirující pro debatu.

ASK Záhřeb se koná každé jaro jako lokální zdroj anarchistické a libertinské literatury. Směřujeme k otevřené diskusi, která je pro anarchistické hnutí i místní komunitu důležitá.

Idea veletrhu není nová, je založena na pozitivních zkušenostech jiných anarchistických veletrhů. Tyto veletrhy se ukázaly být důležitými událostmi hnutí na domácí i mezinárodní úrovni. Proto potřebujeme i vaší pomoc - přijeďte a podpořte veletrh svou účastí.

Pokud na veletrh nemůžete přijet, můžete poslat nějaké publikace, plakáty apod. Můžete také poslat nějaké knihy k prodeji – pro ty, kteří se nemohou zúčastnit, můžeme postavit stánek sami. Ohledně detailů, adresy k poslání atd. nás kontaktujte na e-mailu anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com.

Participace

Chcete-li nám včas pomoci s organizací veletrhu, potřebujeme vaši účast potvrdit na výše uvedenou adresu co nejdříve. Zůstaňte v kontaktu a sdělte nám, jakým způsobem chcešteparticipovat. Uvítáme co nejvíce upřesňujících informací. Také potřebujeme vědět, zda je třeba zajistit ubytování. Je zde spousta alternativ, ale potřebujeme co nejdříve co nejvíce detailů, jako například:
1) Otázka pro všechny hosty mimo Záhřeb:
- Jak chcete participovat? Budete mít prezentaci, workshop, diskusi? Potřebujete zajistit ubytování? (volná místa jsou omezena).
2) Pokud potřebujete stánek:
- Jak velký má být? Potřebujete s ním pomoci? Jste schopni přispět na náklady veletrhu? (netýká se to stánků, ty jsou zdarma). Potřebujeme o vás nějaké základní informace (kontakt, jaké materiály distribuujete – ne seznam, jen krátké info).

Plakát ke stažení:
http://www.ask-zagreb.org/anarchist-bookfair-zagreb-2011.pdf

Více informací:
www.ask-zagreb.org
anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com

leták

V nejbližších dnech:

IFA/IAF - Internacionála anarchistických federací
Web Nakladatelstvi Anarchistické federace

Píšou jinde

Odkazy

11. Anarchistický festival knihy

25. - 26. 5. 2024, Praha

publikace / přednášky / workshopy / debaty …(více)