Anarchistická federace

Plakáty k Mezinárodnímu týdnu anarchistických vězňů

Na dny 23. – 30. srpna byl vyhlášen Mezinárodní týden anarchistických vězňů. ČSAF při té příležitosti připravila plakáty určené k výlepu.

Jak jsme již informovali, byl koalicí kolektivů Anarchistických černých křížů (ABC) z různých koutů světa vyhlášen na dny 23. – 30. srpna Mezinárodní týden anarchistických vězňů. U nás se k této iniciativě přihlásily vedle místního ABC také Československá anarchistická federace (ČSAF), Antifašistická akce (AFA) a Volná komunita VAP.

Do Mezinárodního týdne anarchistických vězňů se může zapojit každý, a to různými způsoby: (individuální i kolektivní) psaní dopisů vězněným anarchistům a anarchistkám, uspořádání promítání, benefiční koncert či jiná benefiční akce (večeře, bazar, party, sbírka), šíření letáků, graffiti, stříkání šablon, e-maily a dopisy na velvyslanectví dle konkrétních kauz… Témata, kauzy, informace a inspiraci hledejte na webu Anarchistického černého kříže.

ČSAF při této příležitosti připravila několik plakátů:
První upozorňuje na Mezinárodní týden anarchistických vězňů a stručně představuje činnost ABC. (Ke stažení ve formátu pdf ZDE.)
Další je věnovaný našim kamarádům, kteří se nacházejí za mřížemi běloruských věznic. (Ke stažení ve formátu pdf ZDE.)
A poslední upozorňuje na aktivisty odsouzené ve Spojených státech. (Ke stažení ve formátu pdf ZDE.)

Plakáty si můžete stáhnout, vytisknout a nakopírovat, vylepit je na ulici, vyvěsit ve vašem oblíbeném klubu či ve škole.

Budeme rádi, když nás o svých aktivitách budete informovat na e-mail csaf[a]csaf.cz.

Solidaritu s vězněnými anarchisty a anarchistkami!

plakát

plakát

plakát

V nejbližších dnech:

IFA/IAF - Internacionála anarchistických federací
Web Nakladatelstvi Anarchistické federace

Píšou jinde

Odkazy